محیط یادگیری غنی برای کودکان
برخی از رویکردهای آموزش کودک، پس از مربیان/والدین و کودکان، محیط آموزشی را به عنوان مربی سوم میشناسند. فضاهای یادگیری غنی، میتوانند به تقویت ابعاد مختلف و منحصر به فرد رشد فیزیکی، اجتماعی، زبانی کلامی، عاطفی و شناختی هر کودک، کمک کنند. با توجه کردن به ابعاد و مدلهای مختلف رشدی و نیازهای عمومی و منحصر به فرد کودکان، فضاهای آموزشی، فارغ از اندازه و محل، میتوانند به گونهای طراحی و چیده شوند که به مثابه یک دستیار، به کودک در راستای رشد و یادگیری و به مربی در راستای راهبری و همراهی با کودکان، کمک کنند. تعریف محیط و فضا، چگونگی بررسی نیازهای عاطفی و نیازهای آموزشی، چگونگی به کارگیری کودکان در فرآیندهای طراحی فضا و چیدمان آن، چگونگی استفادهی بهینه از محیط و ….، از مباحث مربوط به حوزهی «فضاهای یادگیری غنی» هستند.
اگر عمق اثرگذاری فرآیندهای آموزشی و یادگیری در کنار فرآیندهای رشدی برایتان اهمیت دارد، میتوانید از محیط آموزشی به عنوان ابزاری برای تقویت این فرآیندها کمک بگیرید؛ البته اگر از تأثیرات محیط روی این فرآیندها آگاه شوید و روشهای به کارگیری محیط را، بیاموزید.
در این کارگاه آنلاین ۱۰ ساعته، علاوه بر بررسی اهمیت و تأثیر فضا و محیط آموزشی بر فرآیندهای رشدی، آموزشی و یادگیری، به بررسی و تحلیل موارد زیر میپردازیم:
موضوعات دوره:
- فضای عاطفی-اجتماعی محیط یادگیری
- برنامه ریزی محیطی متناسب با محتوا
- به کارگیری کودکان در فضاسازی آموزشی
راهبر:
- فاطمه صادقی
مدت:
- ۱۰ ساعت (۵ جلسه، هر جلسه ۲ ساعت)
زمان:
- دوشنبه ۲۵ فروردین، چهارشنبه ۲۷ فروردین، دوشنبه ۱ اردیبهشت، چهارشنبه ۳ اردیبهشت، دوشنبه ۸ اردیبهشت
- ساعت ۱۷-۱۹
هزینه ثبت نام:
- ۳۰۰,۰۰۰ تومان
ظرفیت:
- ۳۰ نفر
دیدگاهها