وبینار زندگی و یادگیری: بازبینی مسیر یادگیری از طریق تجربیات زندگی
با دکتر لین مک نر مدرس و پژوهشگر در حوزهی دوران اوان کودکی و رویکرد فروبل در دانشگاه ادینبورگ
داستانهای واقعی زندگی به مربیان کودک کمک میکند یادگیری کودکان را مشاهده کنند، از مسیر یادگیری آنها حمایت کرده و به گسترش دادن این مسیر کمک کنند. این نوع از همراهی کردن با کودکان، بر پایهی احترام به همهی اعضاء، انصاف و عدالت اجتماعی بنا شده است.
در این وبینار داستانهای واقعی زندگی کودکان به عنوان ابزاری برای مستندسازی آموزشی مورد بررسی قرار میگیرد. ارتباط این داستانها با تجربیات زیستهی کودکان و رفتارهای روزمرهی بزرگسالانی که با کودکان در محیطهای مختلف در ارتباط هستند، به مربیان کمک میکند تا مسیر یادگیری کودکان را مشاهده کنند و در این مسیر با احترام به همهی اعضاء و مورد توجه قرار دادن انصاف و عدالت اجتماعی با کودکان همراه شده و فرصتهای یادگیری را گسترش دهند.
این وبینار روی مشاهده کردن کودک و درک او در بستری که در آن رشد میکند تأکید دارد و این امر را کلید درک کودکان میداند. هدف آموزشی ما از بهکارگیری داستانهای واقعی زندگی کودکان ارائهی تجسمی کلی و کلنگرانه از زندگی است. تجسمی که پیچیدگی و غنی بودن تجربیات کودکان را به تصویر بکشد.
با دکتر لین مک نر مدرس و پژوهشگر در حوزهی دوران اوان کودکی و رویکرد فروبل در دانشگاه ادینبورگ آشنا شوید:
دکتر مک نر ۴۰ سال تجربهی کار در حوزهی آموزش سالهای اوان کودکی دارد. وی همچنین جوایزی همچون جایزهی OBE برای کار در آموزش کودک در سال ۲۰۰۹ و همچنین جایزهی نویسندهی برتر را دریافت کرده است. دکتر مک نر تحت نظر رویکرد فروبل آموزش دیده و مدرک خود را از موسسهی Frobel دانشگاه Roehampton لندن، انگلستان دریافت کرده است. او می گوید انگیزه و اشتیاقش برای عدالت، آموزش، دموکراسی و این باور که کودکان موجودات ثروتمند ، فعال و باهوشی هستند را از تجربهی مادری کردن برای کرت و میشا (فرزندانش) کسب کرده است و اینها را مشاهده کردن بازی آزادانه آنها در کودکی آموخته است. این شیوهی همراهیکردن با کودکان، اعتماد به آنها و تواناییها و قابلیتهایشان حوزهای است که او امروز انرژی خود را برای کار با کودکان در آن صرف می کند.
همچنین برای دیدن سوابق علمی و تجربی وی در سایت دانشگاه ادینبرگ (University of Edinburgh)، انجمن فروبل آمریکا و انجمن فروبل انگلیس کلیک کنید.
هدف دوره:
- آگاهی مربیان نسبت به رویکردهای نوین مشاهدهگری و مستندسازی
- کسب تجربهی حضور در دورههای بینالملی و تعامل با اساتید بینالمللی
مخاطب دوره:
- اساتید دانشگاهی در رشتههای مرتبط
- دانشجویان علوم تربیتی، روانشناسی تربیتی و دیگر رشتههای مرتبط
- مربیان کودک
- علاقمندان به حوزهی مربیگری کودک
- فعالان حوزهی کودک
زمان:
- یکشنبه ، ۳۱ مرداد ۱۴۰۰
- ساعت ۱۶:۳۰-۱۸:۳۰
بهای ثبت نام:
- ۲۶۰ هزار تومان
بهای ثبتنام زودهنگام (تا ۲۷ مرداد) :
- ۲۴۰ هزار تومان
ظرفیت:
- محدود
*** توجه داشته باشید که دوره به زبان انگلیسی برگزار میشود و زیرنویس فارسی دوره تا ۳ هفته پس از پایان دوره در سایت دوران قرار خواهد گرفت.
*** گواهینامهی معتبر حضور در دورهی دوران، تا یک ماه پس از اتمام دوره در حساب کاربری شما در سایت قرار خواهد گرفت.
دیدگاهها