همراهان گرامی دوران،
در حال حاضر با مشکل درگاه پرداخت روبرو هستیم. لطفاً تا رفع کامل این مشکل، از طریق دایرکت اینستاگرام، تلگرام یا واتس‌اپ با ما در تماس باشید تا فرآیند ثبت‌نام شما تکمیل شود.

آموزش تخصصی مربی کودک

اطلاعات

  • دسته‌بندی عمومی

هم‌رسانی کنید

توضیحات

کودکان چگونه می‌آموزند؟

کودکان از بدو تولد، تحت تأثیر محیط و تعاملات خود، فرآیندهای یادگیری را آغاز می‌کنند. اگرچه بخش بسیاری از یادگیری در دوران کودکی به صورت اتفاقی رخ می‌دهد، بزرگ‌سالان کودک نیز نقش بسزایی در فرآیندهای یادگیری-آموزشی کودک دارند. مثلاً بسیاری از ما والدینی که با کودک خود بازی می‌کنند و فامیل‌های نزدیکی که با کودک تعامل دارند را دیده‌ایم.

بزرگ‌سالان با کودکان از طرق مختلف هدفمند و غیرهدفمندی ارتباط برقرار می‌کنند. در نتیجه محیط و افراد حاضر در آن بر زندگی کودک، یادگیری‌های او و به طور خلاصه، آینده‌اش تأثیرات گذارند. همین‌طور که این دوران می‌تواند به رشد کودکی با عزت نفس و توانمند بیانجامد، ممکن است به رشد کودکی با عزت نفس پایین و توانمندی‌هایی محدود منجر شود. 

در طول تاریخ، دیدگاه‌های نظریه‌پردازان علوم مختلفی هم‌چون روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و علوم تربیتی درباره‌ی روندهای یادگیری انسان، به رویکردهای مختلفی نسبت به آموزش کودکان شکل داده‌اند. با احتیاط می‌توان گفت همه‌ی این نظریات و رویکردهایی که یکی پس از دیگری ظهور کرده‌اند، تحت تأثیر نظریات و رویکردهای پیشین خود بوده و تکامل یافته یا تغییر کرده‌اند. اگرچه شناخت مستقل نظریاتی که در شکل‌گیری رویکردهای آموزشی شناخته‌شده‌ای مثل والدورف، رژیو امیلیا و … به نقش داشته‌اند اهمیت دارد، اما شناخت اثرگذارتر از وجود دیدگاهی کلی نسبت به روند شکل‌گیری این نظریات و در واقع تأثیرگذاری آن‌ها بر هم به دست می‌آید. 

علت اهمیت این شناخت این است که گویی متفکران در این مسیر، روندهای فکری یکدیگر را تکمیل کرده و صیقل داده‌اند و هرکدام نظریات خود را از ترکیب دانشی پیشین و دیدگاه‌های بومی وام گرفته‌اند؛ حال برای ما که متخصصین ایرانی حوزه‌ی کودک هستیم، شناخت این حوزه‌ها و تشخیص بخش‌های مخصوص به محل زندگی نظریه‌پردازان و کسب مهارت‌های فکری لازم برای به‌کارگیری اثربخش آن‌ها در محیط زندگی و شرایط فرهنگی-اجتماعی خودمان، امری بسیار ضروری است. 

در این کارگاه مشارکتی، با دیدگاهی سنجش‌گرایانه نظریات برخی از نظریه پردازانی که نظریاتشان در عرصه‌های آموزشی مورد توجه قرار گرفته را بررسی کرده و به راه‌های وارد کردن آن‌ها در فرآیندهای آموزش کودک فکر می‌کنیم.

موضوعات کارگاه و نظریه‌پردازانی که افکارشان در این کارگاه بررسی می‌شود، به شما در کسب آگاهی درباره‌ی نظریات مختلف درباره‌ی یادگیری در دوران کودکی کمک کرده و مهارت شما برای برقراری ارتباط بین نظریه و میدان عمل را تقویت می‌کند.

لازم به ذکر است که با توجه به زمان محدود و اهداف این کارگاه، نظریات معرفی شده و روند شکل‌گیری آن‌ها به صورت مشارکتی با مخاطبین بررسی می‌شود. نظریات به طور خاص و عمیق بررسی نخواهند شد.

موضوعات:

  • اهمیت کسب دانش درباره‌ی یادگیری در دوران کودکی
  • چیستی یادگیری و‌کودکی
  • آشنایی با کلیات نظریات تأثیرگذار کلاسیک
  • شناخت کلی نظریه‌پردازان مدرن
  • بررسی نظریات یادگیری در عمل

 

راهبر: فاطمه صادقی

 

زمان: شنبه‌ها- دوشنبه‌ها- چهارشنبه‌ها – ۲ مرداد – ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

ساعت ۱۶- ۱۸

۵ جلسه‌ی ۲ ساعته (۱۰ ساعت)

 

بهای ثبت‌نام: ۴۵۰ هزار تومان / ظرفیت محدود

ثبت‌نام زودهنگام (تا ۲۳  تیر): ۴۰۰ هزار تومان

پرداخت به صورت مرحله‌ای امکان‌پذیر است.

ثبت‌نام از طریق سایت www.doran-ece.com

مدرسان

فاطمه صادقی

فاطمه صادقی

مدیر آموزشی
فاطمه صادقی

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما