دورهی آنلاین زیربنای فکری مربیگری کودک ( ۳ ساعت)
آموزش تکرار تجربهاست، به منظور اینکه معنای تجربه گسترش پیدا کند و برای هدایت و کنترل تجربیات بعدی، فرد را بهتر قادر سازد (جان دیویی ،۱۹۵۲). امروزه، به سبب سرعت فزايندهی توليد اطلاعات نیازمند شهروندانی هستیم که به دنیای پیرامون خود بیتفاوت نباشند و توان تجزیه و تحلیل، استفاده، تولید و عرضهی وسیع اطلاعات را داشته باشند. تولید دادهها و اطلاعات علمی و معرفتی، ایدهها و افکار متنوع درحال رشد است و ذهن بشر با هجوم انواع اطلاعات روز به روز گنجایش کمتری برای نگهداری آن مییابد. بر اين اساس، تنها راه برای دست یافتن به بهترینها در میان این همه تنوع، مسلح کردن افراد به قدرت تفکر، استدلال و مهمتر از همه قدرت تمیز و داوری است (ناجی، ۱۳۸۴)
برخی بر این باورند که چنانچه قرار باشد شهروندان در جامعه اطلاعاتی به کاربران و جویندگانی مستقل تبدیل شوند و توان تولید اطلاعات را داشته باشند، نیاز به مهارتی زیربنایی به نام تفکر انتقادی دارند (سالاری و حسنآبادی،1383) چنین مهارتی باید از کودکی در افراد ایجاد شود تا بتوان شهروندانی خردمند، خودآگاه، دقیق، و مسئولیتپذیر برای زندگی در اين جامعه اطلاعاتی آماده کرد (مکتب یفرد، 1389 )
در این دورهی سه ساعته با نگاهی به اهمیت تفکر سنجشگرایانه در آموزش کودک به ارتباط و بررسی فرآیندهای رشدی و هوش اجرایی در کار مربی کودک میپردازیم.
موضوعات:
- تفکر سنجشگرایانه و جایگاه آن در آموزش کودک
- اهمیت ارتباط با کودک در فرآیندهای رشدی
- اهمیت تفكر سیستمی و هوش اجرایی برای مربیان کودک
اهداف:
- آگاهی مربیان نسبت به پرکاربردترین مهارتهای آموزش کودک
- آشنایی با مربیگری کودک برای آغازکنندگان این مسیر
مخاطب دوره:
- دانشجویان علوم تربیتی
- دانشجویان دیگر رشتههای مرتبط
- مربیان کودک
- معلمان دبستان
- علاقمندان به فعالیت در حوزهی کودک
- والدین و مراقبان کودکان
راهبر: فاطمه صادقی
زمان: ۵شنبه ۵ اسفند
ساعت: ۱۶-۱۹
بهای دوره: ۱۸۰ هزار تومان
بهای ثبتنام زودهنگام(تا ۳ اسفند) : ۱۶۵ هزار تومان
دیدگاهها